‘Club van 50’ verwelkomt honderste lid

NEEDE – Het bestuur van de club van 50 heeft zaterdag 3 november Harm ten Hoopen als het 100ste lid kunnen inschrijven. Voorzitter Wim Vos had een bloemetje meegebracht en overhandigde deze aan Harm. Drie personen te weten Wim Vos, Randall Grijsen en Jan Prins hebben in januari 2008 de club van 50 opgericht.

Jan Prins: ”Elk lid betaald vijftig euro, je naam of bedrijf komt op een groot bord te staan in het clubgebouw en op de site van sportclub Neede.”

De verenging schenkt regelmatig spullen aan de Needse voetbalvereniging. In het verleden bijvoorbeeld nieuwe kopjes en schoteltjes met logo, een AED-apparaat, schenking voor het jeugdkamp, originele zaalvoetballen voor de jeugd, en 150 nieuwe stoelen voor het clubgebouw

Het honderdste lid heeft er voor gezorgd dat het (reclame)bord vol is. ”Er hebben zich al twee personen opgegeven die op de reserveringslijst komen te staan. Wanneer er iemand stopt of komt te overlijden dan wordt die lijst aangesproken.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven