Kerstconcert met Concordia en Rhumtas

BELTRUM – Concordia en zangvereniging Rhumtas presenteren op zaterdagavond 15 december ‘100 Klanken Kerst’ in de R.K. Kerk te Beltrum. Circa honderd deelnemers zullen deze avond u de kerst sfeer laten beleven met diverse vocale en muzikale klanken. Swingende kerstnummers, oude klassiekers en buitenlandse kerstmuziek zullen deze avond de revue passeren.

Voor muziekvereniging Concordia is het een prachtige gelegenheid om het 90-jarig jubileumjaar af te sluiten. Tevens kan Rhumtas trots terugkijken naar 2012 met het muzikaal succes ‘Rhumtas zingt Adiemus’. Het A-orkest zal zich presenteren onder leiding van Henk Jan Heinen en Rhumtas onder leiding van Jeroen Twisk. Voor de slagwerkgroep van Concordia is dit het laatste concert onderleiding van Perry Reimink. Hij zal zijn eigen muzikale twist tijdens dit laatste concert niet ongemerkt laten.

”Tijdens dit concert willen we ook stil staan bij de medemens en daarom zal er een inzamelingsactie georganiseerd worden voor ‘3FM Serious Request 2012’. Dit jaar is het Glazenhuis van de 3FM DJ’s in Enschede zo dicht bij ons gevestigd dat we het niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.”

Het geld wat ingezameld wordt zal namens Beltrum en beide verenigingen gedoneerd worden aan de DJ’s in het Glazenhuis om de stille ramp dat babysterfte heet tegen te gaan. Op deze avond wordt u verwelkomd door een wintersensemble bij aankomst van de Kerk. Na afloop van het concert kunt u nog gezellig samenzijn onder het genot van een glaasje Glühwein.

‘100 Klanken Kerst’ belooft u een gezellig samenzijn in kerstsferen. Het concert begint om 20:00 uur in de R.K. Kerk te Beltrum en de toegang is gratis. De kerk is om 19:30 geopend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven