Volharding houdt muzikale oliebollenactie

BORCULO – Muziekvereniging Volharding uit Borculo houdt op vrijdag 28 en zaterdag 29 december haar jaarlijkse oliebollenactie. Vanaf vrijdagmiddag worden de oliebollen door leden van Volharding deur aan deur in Borculo verkocht. Ze worden per zakje van 10 stuks voor € 6,- aangeboden. De oliebollenverkopers zijn herkenbaar aan een button van muziekvereniging Volharding.

Aansluitend op de oliebollenactie geeft Volharding op zondagavond 30 december haar jaarlijkse oliebollenconcert. Aan dit concert wordt deelgenomen door alle onderdelen van de vereniging: leerlingenorkest, drumband, majorettes en het harmonieorkest. De majorettes van Volharding zullen dit jaar voor het eerst samenwerken met de meiden van Twirlvereniging Aquafilles. Sinds juni dit jaar trainen beide verenigingen samen en zullen een mooie show neerzetten.

De harmonie speelt een aantal mooie maar ook herkenbare nummers, zo zullen onder andere de melodieën van de Efteling u vast bekend in de oren klinken. Het oliebollenconcert vindt plaats in muziekgebouw Volharding aan de Haarloseweg 7 te Borculo en de aanvang is 19.30 uur. Belangstellenden hebben gratis toegang. Dit jaar geen Windkracht 6 bij het Oliebollenconcert, maar dit project gaat in februari weer van start. De jeugd leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een harmonieorkest vindt.

Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral veel plezier gemaakt. Daarbij leren de kinderen ook noten lezen en blokfluit spelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Volharding ([email protected]) of met Rosanne Sprick ([email protected]).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven