Oud papier wordt week eerder opgehaald

BORCULO – In verband met de naderende jaarwisseling zullen de leden van de Folkloristische dansgroep De Diekhookse Klumpkes dit jaar een week eerder oud-papier komen ophalen. Het oud papier wordt derhalve vanaf de bekende adressen in het buitengebied opgehaald op zaterdag 22 december a.s. in plaats van op zaterdag 29 december 2012.

In de periode van 29 december 2012 t/m 2 januari 2013 is – om veiligheidsredenen – geen papiercontainer aanwezig op de standplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer. Er kan derhalve in deze periode evenmin papier worden gebracht. Na 2 januari 2013 zal een nieuwe container worden geplaatst.

Vanaf januari 2013 zullen de Diekhookse Klumpkes weer elke laatste zaterdag van de maand het oud-papier komen ophalen op de bekende adressen in het buitengebied van Dijkhoek en Heure.

Intussen zijn de leden van de Diekhookse Klumpkes ook druk met andere activiteiten. Diverse optredens in 2013 staan inmiddels al gepland, in binnen- en buitenland. Vanaf 14 januari 2013 gaan ook de oefenavonden gewoon door, om de week op maandagavond vanaf 20.30 uur bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Heeft u interesse? Kom gerust vrijblijvend kijken!

De Diekhookse Klumpkes verzoeken iedereen rekening te houden met de gewijzigde inzameldatum van het oud-papier en wensen allen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven