Waterrotn presenteert prins en adjudant

EIBERGEN – Op vrijdag 11 januari maakt E.C.G. de Waterrotn de nieuwe Jeugdprins en Adjudant bekend. Dit vindt plaats tijdens een gezellige feestavond bij café de Bengel te Eibergen. De avond begint om 20.30 uur, de entree is gratis. Op zaterdag 12 januari nemen we afscheid van de huidige Prins en zijn Adjudant en wordt bekend gemaakt wie Eibergen gaat regeren in 2013. Deze avond wordt gehouden bij de Klok en begint om 20.11 uur.

E.C.G. de Waterrotn licht nog een tipje van de sluier op door middel van een cryptische omschrijving voor beide Prinsenparen. Ten aanzien van de Jeugdprins en Jeugdadjudant wordt dit: Ze zitten samen in de muziekwereld. En ten aanzien van de Prins en Adjudant wordt dit: Ze zijn muzikaal aangelegd en zijn samen 75 jaar.

Op zondag 13 januari organiseert E.C.G. De Waterrotn een receptie ter ere van de nieuwe Prins en zijn Adjudant. Traditiegetrouw wordt tijdens deze receptie ‘De Gouden Waterrot’ uitgereikt aan één of meerdere personen of een vereniging uit Eibergen die zich in het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de Eibergse gemeenschap.

De receptie begint om 11.11 uur en duurt tot circa 15.00 uur. Vanaf 11 uur is iedereen van harte welkom bij zalencentrum de Klok. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven