Kunstenaars tonen hun werk in Vreden

EIBERGEN – Kunstkring B-Art ( Berkelland Art ) is uitgenodigd voor een grensoverschrijdende expositie bij Gaststätte Schwering, Dömern 5 in Vreden. Op 21 april van 11.00 uur tot 18.00 uur wordt bij Gaststätte Schwering een kunstexpositie gehouden waarbij kunstenaars van Kunstkring B-Art en Duitsland elkaar ontmoeten en hun werken tentoonstellen. Het is voor de tweede keer dat leden van de kunstkring uitgenodigd worden om deel te nemen aan deze grensoverschrijdende expositie.

Petra Schwering, die de organisatie in handen heeft: ”We zorgen voor een ongedwongen sfeer. Onze Gaststätte ligt aan een wandel- en fiets route zodat, op een mooie zonnige dag, veel mensen bij ons een hapje en een drankje komen halen. Iedereen kan vrij rondlopen tussen de schuren en de deel of even uitrusten onder de oude eikenbomen. Tegelijkertijd kan men dan op deze dag met de kunstenaars in contact komen, want zij zijn de hele dag aanwezig. Een samensmelting van kunst, natuur en cultuur.”

Gaststästte Schwering ligt in het buitengebied van Vreden en is een gemoedelijk, ouderwets, sfeervol café-restaurant annex boerderijcomplex. De expositie vindt plaats op de binnenplaats, ‘am Hof’, waar kippen en ganzen vrij rondlopen tussen de bezoekers. Bij minder mooi weer wordt van de schuren, de deel en diverse overkappingen gebruik gemaakt om de verschillende disciplines te tonen.

Het kunstaanbod is zeer divers: glaskunst, houtsculpturen, schilderijen, fotografie en keramiek en sieraden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kunstenaars tonen hun werk in Vreden”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven