Nationale boerengolfdag in Geesteren

GEESTEREN – Net als zwemmen kan Boerengolf het hele jaar door en door iedereen worden beoefend. Echter zodra het eerste mooie lenteweer zich aankondigt, krijgen we er echt weer zin in. Op zaterdag 30 maart staan verschillende boerenerven in het teken van de start van het Boerengolfseizoen en ook bij De Melktap Geesteren. Tijdens deze Nationale Boerengolfdag kunnen bezoekers met 50% korting op Boerengolf kennis maken met deze ongekende populaire en snel groeiende buitensport. De Melktap Geesteren is 30 maart vanaf 10.00 uur geopend.

Een groot aantal Boerengolfbanen in Nederland zijn op deze laatste zaterdag van maart geopend. Met een club, een klomp aan een houten steel, en een fel gekleurde Boerengolfbal, mogen bezoekers proberen te putten in de holes: ingegraven emmers in het weiland die gemarkeerd zijn met genummerde vlaggen. Koeien, houtsingels of een boerenkar vormen de obstakels waarop de behendigheid en de slimheid van elke speler in het team worden getest.

Begint het voorjaar u ook te kriebelen? En wilt u graag genieten van een dagje uit op de boerderij? Kom dan 30 maart boerengolfen bij De Melktap en geniet na de tijd van en heerlijk soft-ijsje. (www.demelktap.nl). Bevalt Boerengolf dan kunt u zich met uw team inschrijven voor de Boerengolfcompetitie, deze start in verschillende regio’s op zondag 14 april.

De Nationale Boerengolfdag is een initiatief van de Vereniging van Boerengolfbaaneigenaren, de VBG.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven