Agnes Hermus (41) opent cadeauwinkel

dsc04401EIBERGEN – Op 25 april is Eibergen weer een ondernemer rijker. Agnes Hermus (41) heeft de stoute schoenen aangetrokken. Ze opent op die dag een cadeauwinkel aan de Laagte (naast fietsenzaak Temmink). Ze kan niet wachten op de opening. “In mijn winkel wordt van alles verkocht. Van servies, lampen, kaarten, schilderijen, feestartikelen tot handige gadgets. We gaan ons ook specialiseren in kadopakketen. In de winkel ligt telkens een wisselend aanbod. Daarmee kunnen we ons onderscheiden en krijgt de zaak een exclusieve uitstraling. Hoe de zaak gaat heten?, kijk maar op de ramen”, roept Agnes. Met grote letters is er Hebbesz opgeschreven. ”De naam ligt makkelijk in de mond.” Op woensdag 24 april wordt de nieuwe zaak officieel geopend.

Agnes doet alle inkopen zelf. Ze heeft daarvoor diverse leveranciers. “Belangrijk is dat de producten betaalbaar moeten zijn.” De winkel heeft een huiselijke sfeer en dat is volgens de Eibergse onderneemster juist de bedoeling. “Mensen moeten hier vrijblijvend naar binnen kunnen lopen. In de winkel ligt geen massa. We gaan met de seizoenen mee. Denk aan moederdag en kerst.”

Hebbesz is woensdag, donderdag en zaterdag (van 9.30 tot 17.00 uur) en vrijdag (9.30 tot 21.00 uur) geopend. Meer info op www.hebbesz.eu.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3607]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Agnes Hermus (41) opent cadeauwinkel”

  1. Hee dat ziet er leuk uit !! Succes !!!
    Kom snel effe buurten ;-))
    Groetjes Hermien

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven