Meisje raakt bekneld bij de autoscooters

img885EIBERGEN – Een meisje uit Eibergen kreeg maandagmiddag de schrik van haar leven. Ze kwam tegen 17.15 uur – door een onbekende oorzaak – ten val bij de botsauto’s. Het meisje zat daardoor met haar knie klem tussen de baan en opstaande rand. Medewerkers en omstanders hebben haar bevrijd en opgevangen. De brandweer werd ook opgeroepen maar hoefde niet in actie te komen. Politie en ambulance kwamen ook ter plaatse. Gelukkig raakte de Eibergse niet ernstig gewond. Ze werd ter plaatse gecontroleerd door ambulancebroeders. Wonder boven wonder liep ze alleen een gekneusde knie op. Het incident trok veel bekijks, veel kermisvierders kwamen op de sirenes af. Omstanders werden door de beveiliging en politie op afstand gehouden. Het meisje werd opgehaald door haar moeder.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3617]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Meisje raakt bekneld bij de autoscooters”

 1. Gelukkig voor een ieder dat het meisje niet ernstig gewond is geraakt. Zou zowel voor het meisje als voor de organisatie niet prettig zijn.

 2. ik ben echt heel blij dat het niet erger was,
  ik stond erbij ik had eerst niet in de gaten dat zei het was maar toen zag ik haar liggen
  het is m’n beste vriendin

 3. Ik ben erg blij dat het niet heel erg is, samen met een paar vriendinnen gingen we naar de botsauto’s. Ik had eerst niet in de gaten dat iemand gevallen was. Toen ik het hoorde ben ik er meteen naartoe gegaan. En dan zie je haar daar zo liggen en dan wil je iets voor haar doen, maar dast kan niet en dan voel je je echt heel machteloos! Maar gelukkig is het niet gebroken!

 4. wij sijn ook heel erg geschroken hoop dat de kermus folgent jaar wel door gaat ook al is er ongeluk gebeurt meestal kom de gemeente dan wel fan moeten we nie mee doen folgent jaar

 5. heey allemaal met mij gaat het niet zo goed. ik moest dinsdag weer terug naar het ziekenhuis, want ze hadden toch wat gezien in mijn bovenbeen.
  er zit een breukje in mijn bovenbeen dus ook in mijn groeischijf .ik zit nu in het gips van mijn enkel tot mijn lies.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven