Natuurbad Rekken gaat week later open

REKKEN – De opening van het Natuurbad Rekken is een week verschoven. Op zaterdag 4 mei gaat het weer open. Doordat het zo lang koud is geweest, was het water nog te koud. ”We gaan ervan uit dat in het weekend van 4 mei het zwemwater een aangename temperatuur heeft”, zegt Mieke van Aspert-Mos. Tijdens het openingsweekend kunt u een seizoensabonnement kopen met 5.00 euro korting. Dit kan op zaterdag 4 en op zondag 5 mei tussen 12.00 en 17.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om dit weekend een abonnement te kopen, dan kunt u zich ook aanmelden via de website. Op zondag 5 mei om 14.00 uur vindt er op het bad een afscheidsreceptie plaats voor badmeester Joke Salvatori en vrijwilliger Johan Lammers. Alle zwembadgasten zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Ook dit jaar worden er weer activiteiten in en om het bad georganiseerd. Zo wordt op zaterdag 15 juni weer de jaarlijkse mini-triatlon gehouden. Om 10.30 uur klinkt het startschot. Dit jaar kun je ook als team inschrijven, waarbij ieder teamlid een sportdiscipline voor zijn/haar rekening neemt. Leuk ook voor gezinnen, want jong en oud kan meedoen onder het motto, deelnemen is belangrijker dan winnen. Voor een goede voorbereiding hebben we in samenwerking met Sport- en Healthcenter The Chariot in Eibergen een Triatlon-clinic georganiseerd.

Op dinsdag 14 mei gaat deze van start en er wordt getraind op de dinsdagavond (zwemmen), donderdagavond (fietsen/spinning) en zaterdagochtend (hardlopen). Aanmelden kan via de website www.thechariot.nl of via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven