Snackbar nieuwe aanwinst voor Rekken!

snackbar-goed-1REKKEN – Lekker snacken in Rekken! Dat kan sinds kort in het kerkdorp. Cliff en Janine Kerkemeijer hebben een nieuwe snackbar geopend in de kleine kern van Berkelland. De snackbar – met de naam ’t Kip – is te vinden naast café en zalencentrum Kerkemeijer. Cliff heeft nog steeds geen minuut spijt gehad. “We zijn nog maar net open. Veel mensen weten ons al te vinden. Rekkenaren hoeven nu niet meer naar Haaksbergen of Eibergen om patat te halen. Wij staan nu voor ze klaar, we bieden het gehele assortiment. ” Vroeger werd er in het gebouwtje ook van alles verkocht, maar het kwam nooit goed uit de verf. Kerkemeijer heeft flink geïnvesteerd en hoopt dat de snackbar een succes gaat worden. Het Kip is van woensdag tot zondag geopend.

Niet alleen inwoners van Rekken zijn welkom. Toeristen en andere dagjesmensen (bijvoorbeeld fietsers) waren afgelopen zondag ook al van de partij. ”We verkopen ook schepijs”, zegt Cliff. ”We hebben gekozen voor het merk Paletti. Dat wordt hier in de buurt gemaakt.” De naam ’t Kip is voor de meeste Berkellanders wel bekend. Het gebied rondom de molen wordt zo genoemd.

Cliff vond het een toepasselijke naam. “Beter dan snackbar de molen.” De snackbar ziet er gezellig en knus uit. Alles is aanwezig een bakwand, (ijs)vitrine en andere apparatuur die een snackbar nodig heeft.

”Misschien is dit wel de kleinste snackbar van Nederland”, grapt een man die een gehaktbal aan het eten is.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3637]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Snackbar nieuwe aanwinst voor Rekken!”

  1. Hebben zondag lekker sorbetje en lekker duits biertje genuttigd in Rekken, mooie lokatie bij de molen, komen hier zeker nog terug! fam Schouten Haaksbergen.

  2. Op mooie zonnige dagen ook op maandag en dinsdag open doen, mensen fietsen dan ook wel rond.
    En het terras een beetje aankleden met een bloemetje en zo. Verder is het er heerlijk om te eten, vooral de menu,s. en voor deze tijd ook heel belangrijk heel betaalbaar.
    Cliff en Janine zijn heel gastvrij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven