Veel klachten over hardrijders in Eibergen

tn_dsc09565EIBERGEN – De politie in Berkelland gaat de komende tijd extra controleren op de 30-kilometerwegen in Eibergen. Er komen veel klachten binnen over hardrijders. Afgelopen dagen zijn er al enkele controles geweest. Onder andere langs de Bronbeekstraat. Vijftig rijden in plaats van dertig kost 236,00 euro! De politie start met de controles een nieuw project. De titel is 30/50. Waar moet de politie volgens u gaan controleren op snelheid? Laat het hieronder weten. De wijkagenten kijken dagelijks op deze site! Kom maar op! Update donderdag 20.00 uur: Dit item roept veel reacties op. Er worden al heel wat straten aangewezen waar de snelheid veel te hoog is. Ook is er een discussie op gang gekomen over de 30-kilomrterwegen in Eibergen.

Deel dit artikel:

53 gedachten over “Veel klachten over hardrijders in Eibergen”

  1. Het is niet alleen in Eibergen maar ook bij ons in Beltrum. Vooral op de 60 km wegen zoals de Zieuwentseweg. De motors kunnen er wat van, bij mooi weer lijkt het wel een racebaan op de zondagen en door de week ’s avonds.

  2. laten ze dan ook gelijk de kinderen aanpakken op hun waveboards/skateboards midden over de weg slingerend. en zwalkend…….Levensgevaarlijk!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven