Bijzonder bruidsvervoer gespot in Ruurlo

RUURLO –  Suzan Hoijtink en Maarten Hissink hebben vrijdagmiddag 24 mei heel wat bekijks getrokken in Ruurlo. Het duo ging die dag trouwen en wilde op een ludieke manier vervoerd worden naar de trouwlocatie aan de Hulshofweg (theetuin Heeren van Ruerle). Er werd een oude koets tevoorschijn gehaald (met houten wielen). De tocht – die in het centrum startte – werd begeleid door ruiters van landelijke rijvereniging en ponyclub Ruurlo. Het was een prachtig gezicht! (zie foto’s en video). Heel wat voorbijgangers stopten even om kiekjes te maken. Het huwelijk werd na de rit in de theetuin voltrokken. Suzan en Maarten wonen in Ruurlo. Eigenlijk wilden ze in huize Ruurlo trouwen. Maar dat was op dit moment niet mogelijk. Heeren van Ruerle stond als tweede plek op het lijstje.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3731]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bijzonder bruidsvervoer gespot in Ruurlo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven