Broodjes van Daar bezorgt ook in Haarlo

HAARLO – Het is in Eibergen al een succes: ‘Broodjes van Daar’. Maar vanaf nu kunnen inwoners uit Haarlo ook profiteren van de broodjes bezorgservice. Aanstaande zondag 12 mei – tijdens moederdag – worden de eerste broodjes bezorgd. Op de site Broodjesvandaar.nl kunnen mensen hun bestelling plaatsen. Ondernemer Danny Siteur uit Eibergen had niet gedacht dat het concept zo snel zou aanslaan. “Mensen vinden het geweldig. We gaan nu langzaam ons werkgebied uitbreiden. We bezorgen nu ook in het buitengebied van Eibergen en Haarlo. Binnenkort hopen we ook in Neede te starten.” Broodjes van Daar heeft een ruim assortiment. Iedere zondagmorgen worden de boordjes vers gebakken bij een bakker in Duitsland. Daarna worden ze netjes bezorgd. Meer info www.broodjesvandaar.nl.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Broodjes van Daar bezorgt ook in Haarlo”

  1. Leuk! dat deze Jonge ondernemers ook naar Haarlo komen en ons niet links laten liggen !!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven