Eibergse boer organiseert koekeloeredag

EIBERGEN – Koekeloeredag? Wat is dat nou? Op tweede pinksterdag (20 mei) is dat de titel van het open huis bij melkveehouderij Krooshof aan de Warfslatweg. Iedereen kan dan het reilen en zeilen op de boerderij van dichtbij beleven. “We zetten alle deuren open”, zegt Claudia Krooshof. Het moet een gezellige dag worden voor jong en oud. ”We hebben al een leuk programma samengesteld. Zo kunnen kinderen onder andere toetjes versieren onder leiding van kinderkookstudio De kookmuts (Els ter Burg) uit Aalten, hutten bouwen met strobalen, op de foto met de koeien en ervaren wat het buitenleven is. Naast dit alles geven Dinant en Mark uitleg over het bedrijf. Claudia is de hele dag in haar zuivelwinkel en -ruimte te vinden. Van 10.00 tot 17.00 uur wordt de open dag gehouden.

Tijdens de koekeloeredag is er een proeverij. Mensen kunnen dan de smaak van de boerenzuivel ervaren. “We gaan nog veel meer dingen doen. Alle activiteiten staan nog niet op papier. Het moet ook een beetje een verrassing zijn voor de bezoekers”, aldus Claudia. De Eibergse boer verwacht veel aanloop. ”De koffie staat voor iedereen klaar.”

Langs de N18 heeft de familie krooshof al een groot spandoek geplaatst om de koekeloeredag te promoten (zie foto). Niet alleen in Eibergen opent een boer de deuren voor het publiek. Berendsen aan de Stobbesteeg in Neede houdt ook een open huis.

Onze nieuwsjager ging zondag alvast een kijkje nemen (voorproefje). Zie video.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergse boer organiseert koekeloeredag”

  1. Dee twee dee kön’t er wat met. Ja Roy, mogelijk versta jij dat niet. Maar ik weet zeker dat Claudia en Dinant het wal begriept. 🙂

    Faantje

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven