Etos en Gall en Gall zijn nu langer open

NEEDE – De Etos en Gall en Gall in Neede zijn vanaf deze week iedere zaterdag tot 20.00 geopend. De winkels gingen sinds de opening aan het einde van de middag dicht. Volgens Jolanda Temmink vraagt de consument om ruimere openingstijden. Vanaf nu kunnen klanten op zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur terecht bij de winkels aan de Borculoseweg.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Etos en Gall en Gall zijn nu langer open”

 1. belachelijk, vroeger was dit 4 uur sluitingstijd ,ze zullen de verkeerde consumenten wel vragen. als je weet dat de winkel om 4 uur dicht gaat moet je zorgen dat je er voor 4 uur bent en anders pech.

 2. De consument vraagt helemaal niet om ruimere openingstijden. Deze nieuwe winkels lopen helaas voor Neede helemaal niet. Het plan Simmelink dreigt uit te lopen op een grote misser.

  Openingstijden verruimen is m.i. geen oplossing. Borculoseweg zou het nieuwe centrum van Neede worden maar voorlopig ziet het er niet naar uit. Ook de hagelnieuwe appartementen boven Etos en Gall&Gall staan leeg, en in de bioscoop gebeurd ook nog steeds niets.

  Hoopvolle inwoner.

  Allaaf.

 3. Het zou voor Neede heel jammer zijn dat de winkels aan de Borculoseweg niet genoeg omzet draaien! We moeten blij zijn met ondernemers die in ons dorp willen investeren en dus vertrouwen in ons hebben! Dus mede Needenaren, investeer ook in ons en bezoek de winkels aan de Borculoseweg…..ze zijn het zeker waard.

  groet,

  Cliff

 4. gall en gall kan ik me iets bij voorstellen ,maar etos tot 8 uur los zie ik het nut niet van in.de borculoseweg zal nooit het nieuwe centrum van neede worden.

 5. Ondernemers doen hun eigen ding
  Waarom niet de koppen bij elkaar en zorgen dat Neede weer een koopavond krijgt zoals vroeger.
  Wij doen dat nu in omliggende plaatsen als Needenaren.
  De koopavond in Neede nu is er droevig.

 6. volgen mij moet allaaf iets beter kijken want in de bioscoop is het elke keer harstikke druk

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven