Gewonde bij ongeval op Barchemseweg

DSC01793BORCULO – Bij een ongeval op de Barchemseweg in Borculo is dinsdagmorgen 21 mei een gewonde gevallen. De bestuurder van het betrokken voertuig is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De hulpdiensten werden om kwart over zeven gealarmeerd. Ter plaatse aangekomen bleek een auto met hoge snelheid in een bocht van de weg geraakt te zijn. Via een sloot kwam de auto na twee salto’s in de lucht op zijn kop in het weiland terecht. Na nog wat doorrollen eindigde de auto weer op zijn wielen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. De politie onderzoekt de toedracht. De auto is total-loss en werd afgesleept. Het verkeer werd ter plaatse over het fietspad geleid.

[nggallery id=3722]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gewonde bij ongeval op Barchemseweg”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven