Ingezonden: Wie heeft er verf gemorst?

EIBERGEN – Ingezonden: ”Gisteren ben ik met mijn auto door een plas witte verf gereden, die daar door iemand was verloren/gedeponeerd op de Huenderstraat, ter hoogte van de afslag Van Heeckerenstraat. Ik denk dat ik de eerste was die er doorheen reed, maar ik vraag me af of er meer meldingen zijn. Toevallig was de auto een vervangende auto van schadebedrijf Markerink uit Neede omdat mijn eigen auto daar hersteld werd. Wie o wie is hiervoor verantwoordelijk? De auto is behoorlijk onder de verf komen te zitten en het is nog maar de vraag of de witte verf verwijderd kan worden.”

”De wielkasten en banden zijn besmeurd en bovendien zit de hele zijkant onder de witte spetters. Gelukkig is de firma Markerink heel coulant naar mij toe geweest waardoor ik geen kosten doorberekend krijg, waarvoor hulde!”

”Maar het zou de verantwoordelijke sieren als ze bv een grote taart bij Markerink zouden laten bezorgen.” Henkjan Hilhorst.

[nggallery id=3679]

Deel dit artikel:

24 gedachten over “Ingezonden: Wie heeft er verf gemorst?”

  1. Volgens mij is het een olifant geweest die spontaan een
    zaadlozing heeft gehad. Wat zal de straat daar glad zijn geweest. Gelukkig zijn er niet meer ongelukken gebeurt.

    Allaaf.

    Needelander.

  2. “Ik rijd met m’n LEENAUTO door een plas witte verf die ik zelf zie aankomen, tuf vervolgens vrolijk door naar Neede, doe niks aan de plas verf die achterblijft of verf aan de auto en ga vervolgens klagen over de plas verf die er lag waar ik zelf doorheen ben gereden inclusief klaagzang over de mogelijke veroorzaker en spetters waar ik zelf niks aan heb gedaan.”

  3. waaren ze niet fan die wite leinen op de straat aant zeten is zelde kleur als op de auto

  4. tja ik denk dat de persoon die de verf heeft laten vallen er niet aan gedacht heeft verf in de kleur van de auto er neer te gooien.

  5. maar als je dat terug bent gereden vanuit Neede om foto’s te maken waarom ruim je de rotzooi dan niet op die je maakt.

  6. Helemaal eens met punt1. Als dat dan zo’n plas was dan had je dat toch moeten zien en dan was je er of langs of overheen gereden en had je dit gemeld bij de gemeente…………raar verhaal

  7. Monique Bach

    Helemaal eens met Punt1….zo iets zie je aankomen en als het al niet zo is dan blijf je in ieder geval op de plek waar het gebeurde en zorg je er voor dat niet NOG iemand zo dom is om er doorheen te rijden en bel je eventueel iemand (politie of gemeente) zodat de zooi opgeruimd kan worden.

  8. Zo, als iedereen klaar is wil ik even uitleggen hoe dit zit. Erg goedkoop en stoer overigens om onder pseudoniem je kritiek te spuien zonder te weten wat er gebeurd is. Dat is er nou precies mis in dit landje. Ik ben ongemerkt door de verf gereden, op dat punt kijk je nl. juist naar rechts om te zien of er verkeer uit de Van Heeckerenstraat komt. Ik kwam er pas de volgende ochtend achter en dan is het uiteraard te laat om te waarschuwen danwel op te ruimen. Anders had ik dat uiteraard gedaan. Ik hoop alleen dat iemand zo groot is om toe te geven dat hij of zij die verf daar heeft laten vallen. En verder geen kwaad woord over schadebedrijf Markerink, waren er maar meer mensen zoals zij! Henkjan

  9. @ Henkjan, dat er iets mis in dit landje, en daarbuiten heeft u volkomen gelijk in. Maar het probleem ligt niet bij mensen die pseudoniem reacties plaatsen. Het gaat wel iets dieper dan dat, maar helaas wil niemand er iets van weten, hoe hard ik ook mijn best doe op oa tube om mensen bewust te maken.
    BerkellandBijbel..

    Velen zoeken, en weinigen vinden!!

  10. Henkjan wat een onzin. In het verkeer kijk je op meerdere momenten ver vooruit om in te kunnen schatten, zelfs op kruisingen. met mijn kilometers mag ik dat zeggen. Een witte plas verf zie je dan liggen, want deze is afwijkend van het normaal verwachte verkeersbeeld. Dus is gewoon onoplettendheid en onachtzaamheid. Niks meer, niks minder.

    Dat de heren van Markerink je matsen heb je geluk mee. Wellicht zelf de taart brengen en een taart voor de wegbeheerder voor het opruimen van de rotzooi die je door onachtzaamheid zelf hebt groter gemaakt.

    En inderdaad onder een pseudoniem een reactie, maar op de achtergrond ga ik graag met je in discussie, Roy weet wie ik ben, maar dat schijnt normaal via internet niet meer te kunnen, want dan maaien ze je hoofd eraf als je ergens iets van vind, vooral als je anders durft te denken en dit ook uit…

  11. @Henkjan een troost er gebeuren meer van dit soort dingen waar niemand wat van weet.

    Maar je kunt ook wel nagaan dat de dader vast niet verteld dat hij dit heeft gedaan.

  12. wel weer gratis reclame voor markerink opzicht heel goed in deze tijd wanneer komen wij aan bod bouwbedrijf rijkenbarg de groetjes een klant

  13. Hendrik,

    Zodra je de inburgeringscursus hebt gehaald kom jij ook aan de beurt.

    Bolster alweer failliet, belastingbetaler weer de klos, waarom zouden we voor beun de haas uit N.Dijk Rijkenbarg reclame maken. PS deze maand is mijn bijstandsuitkering erg laat met uitbetalen.

  14. bouwbedrijf rijkenbarg bouwd een berg kosd een beedje kwam zo in mu op haha

  15. Ik heb ook mijn hele wielkassen onder de verf zitten, en spetters op de zijkant van de auto.

  16. wat heeft dit nu met een beun haas te maken zit helemaal niet in bouw joh heb ze alleen laatst aan het werk gehad

  17. maar ja je zou je auto maar onder verf hebben zitten ben je wel mooi klaar mee zie het er een dag erna maar eens af te krijgen

  18. berkellander

    had m.n auto ook onder zitten maar heb het er af gekregen na een dag poetsen

  19. eibergenaar

    @ marieke controleer eerst je tekst maar eens op taal fouten en stuur ze dan pas weg. wel zo netjes lijkt me

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven