Inwoners verrast met moederdagontbijt!

dsc05392NEEDE/RUURLO – Moeders uit de gemeente Berkelland werden zondagmorgen (12 mei) al vroeg in de watten gelegd. De Needse ondernemersverenging deelde – na aanleiding van een actie in de winkels – negenendertig moederdagontbijtjes uit. Een groep ondernemers was tegen 06.30 uur al druk in de weer om de ontbijtjes klaar te maken. Dat gebeurde in de Albert Heijn. De ontbijtjes – of beter gezegd familieontbijt – waren rijk gevuld. ”In het pakket zitten vooral versproducten, zoals fruit, broodjes, beleg en zelfs een roos!”, aldus Temmink. Clary Stienstra was één van de ondernemers die de ontbijtjes mocht bezorgen. “Ik heb de eer om de klanten in Ruurlo en Haarlo te verrassen. ”De ontbijtservice gaat dus ook buiten de grenzen. Dat zegt iets over ons dorp. We trekken dus ook veel klanten uit andere plaatsen.”

Karin Wassink uit Ruurlo (Wiersseweg) was al vroeg wakker. Clary belde persoonlijk aan om het moederdagontbijtje te overhandigen (zie foto). In Haarlo werd moeders letterlijk en figuurlijk uit bed gebeld (zie video). “Ik lag nog te slapen. Wat een geweldige verrassing om zo wakker te worden”, roept een man die de deur open doet aan Het Kössink.

De Needse moederdagactie is al een jarenlange traditie. Ook in Eibergen gingen de ondernemers op pad. Ondernemer Ruud Brinkers mocht onder andere de ontbijtjes rondbrengen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3699]

 

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Inwoners verrast met moederdagontbijt!”

 1. super leuke actie Clary!
  Ik had je graag deze ochtend aan de deur gezien.
  Alle winnende moeders gefeliciteerd!

 2. Leuke actie, begrijp me niet verkeerd.!

  In deze tijd zouden deze pakketten echter veel en veel beter op zijn plaats zijn bij de voedselbank. Maar goed, mensen die hun etenswaar niet bij de supermarkten kunnen halen (lees: betalen) kunnen ook niet de bonnetjes die daar liggen invullen.

  Daardoor zijn deze mensen niet interessant voor de supermarkten.

  Maar nogmaals: de actie is op zich sympathiek. Het past echter absoluut niet (meer) bij de huidige economische malaise.

 3. Jeroen we zijn het op één welvarendste land van europa. Weinig reden tot azijnp……..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven