Linde Rensmaag start nieuwe webwinkel

NEEDE – In de gemeente Berkelland is een nieuwe onderneming geboren: tweedehands webwinkel ‘Bijna Nieuw’. Startende onderneemster Linde Rensmaag (20) is supertrots op haar winkel. “Eigenlijk wilde ik een zaak openen in de Oudestraat, maar dat is op dit moment onbetaalbaar. Het internet is daarom een goed middel om mijn bedrijf te starten.” Bijna Nieuw gaat verder dan bijvoorbeeld Marktplaats. “Alle producten zet ik zelf op de site. Ik zorg dus voor de bemiddeling en verkoop. Het concept is heel anders, en dat gaan klanten zelf ervaren”, laat Rensmaag weten. Kopen op de site Bijna Nieuw is veilig. Linde is aangesloten bij iDeal. De webwinkel is voor iedereen toegankelijk en ziet er professioneel uit. “De opstartfase is bijna achter de rug. Vanaf nu kunnen mensen hun spullen aanbieden.”

Ze kunnen de pruducten doneren, verkopen aan Bijna Nieuw (bod), of de goederen onder brengen bij Bijna Nieuw en profiteren van een percentage van de opbrengst. “Alles kan aan de man gebracht worden. Je moet denken aan dvd’s, boeken en speelgoed.” Linde is één van de jongste onderneemsters van Berkelland. “Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. Ik wilde altijd al een eigen zaak starten.”

De tweedehands webwinkel is te vinden via www.bijnanieuw.eu. Voor verdere vragen kunt u mailen met [email protected].

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Linde Rensmaag start nieuwe webwinkel”

  1. Goeie actie. Denk dat het wel gaat lukken. Geef het meer kans dan in onze winkelstraat.

    Linde succes.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven