Needse Husky-keerls trekken veel bekijks

NEEDE – In Alaska is het dagelijkse kost, maar als je Jan Batist en Kevin van Hees met de Huskies voorbij ziet scheuren dan kijk je wel even op. Het is een prachtig plaatje (zie foto’s en video). De Needse husky-keerls gaan regelmatig met hun trouwe viervoeters op pad. “De honden hebben een enorme energie. Op één of andere manier moeten ze het kwijt. Gewoon wandelen is niet genoeg. Een paar keer per week knoop ik ze voor mijn speciale step. Meestal ga ik ’s morgens rond een uur of zeven met de honden op pad, dan zijn ze lekker vit!” De ‘huskygekken’ worden daarom niet veel gespot. Jan en Kevin wilden de Berkellanders ook een keer laten genieten. Onze nieuwsjager – Roy Nijman – mocht een avondje mee. De tocht startte in het dorp en ging door het buitengebied van Neede (zie video). Onze medewerker heeft nog steeds last van spierpijn, wat een tempo!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3719]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Needse Husky-keerls trekken veel bekijks”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven