Nieuw in Gelselaar: het Blotevoetenland!

GELSELAAR – Een nieuwe attractie in Gelselaar: Het ‘Blotevoetenland’. Het is een 1 hectare groot land waar mensen binnenkort heerlijk op blote voeten kunnen lopen. ”Dit geeft een echt buitengevoel. Een wandeling over verschillende ondergronden, dit is een aangename ervaring voor de voeten. Onderweg is er een riviertje wat uitkomt in een meertje met een eilandje waar iedereen even kan uitrusten en genieten van de natuur en de kinderen lekker kunnen spelen in het water en zand”, zegt eigenaar Arnold Marsman. Verder is er nog een uitkijktoren, waterbrug en nog veel meer. Op het einde is er gelegenheid om de voeten te wassen in grote teilen. Het Blotevoetenland wordt half juni geopend. De nieuwe attractie is te vinden bij Erve Brooks (Broekhuisdijk 5).

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nieuw in Gelselaar: het Blotevoetenland!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven