Parkeerplaats bij AH wordt een dumpplek

NEEDE – De eigenaar van de Albert Heijn in Neede is er eigenlijk wel een beetje klaar mee. Op de parkeerplaats achter de Albert Heijn worden om de haverklap dingen gedumpt. Volgens Albert Temmink ligt het afval vaak rondom de glasbak en container. “We kunnen elke keer de rommel opruimen. Kijk, nu staat er weer een groot kozijn! Ik hoop dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en het afval hier niet meer dumpen.” Op de foto (hierboven) is het groene kozijn te bewonderen? Wie heeft de dumping gezien? Of herkent u het afval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. NUB is benieuwd of er in Berkelland nog meer dumpplekken zijn? Laat het hieronder weten. Misschien kan onze wijkagent ook een handje helpen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Parkeerplaats bij AH wordt een dumpplek”

  1. Ik zie ook regelmatig dat mensen hun huisafval in de prullenbakken gooien. Daar zijn ze niet voor bestemd. Gewoon thuis in de container gooien.

  2. Gaat onze wijkagent nu ook actie ondernemen. Je ziet en hoort hem bijna niet. Op Twitter is het ook stil. Lees het meestal hier

  3. Dat de meerderheid zich moet aanpassen aan een minderheid is niet iets van de laatste jaren.
    Wanneer gevel en travohuis schade oplopen door brand, rook en water kunnen AH en Liander het probleem heel snel zelf oplossen. Tenzij je de AH graag als sponser wil van deze site

  4. Bezorgde Berkellander

    Hebben we een wijkagent in Neede,nou bij ons in de straat zijn ook veel activiteiten waar hij een dag taak aan zou hebben.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven