Invalideauto ramt ladies-gym in Ruurlo

DSC01873RUURLO – Bij een ongeval in Ruurlo is dinsdagmiddag 4 juni een oudere man licht gewond geraakt. De man reed door nog onbekende reden met zijn 45 kilometer auto tegen de pui van Ladies Gym Curves. De man is door ambulancepersoneel en de brandweer uit het voertuig gehaald. Het voertuig en de pui hebben aanzienlijke schade opgelopen. Het autootje is afgesleept.


[nggallery id=3762]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Invalideauto ramt ladies-gym in Ruurlo”

  1. Daarom zeg ik al jarenlang dat ze die dingen moeten verbieden. Het snelheidsverschil is te groot op de 80 weg. Ze rijden wel heel vaak per ” ongeluk” de snelweg op. En je rijd niet voor niets in zo’n ding, en dat betekend dat je niet kunt autorijden……

  2. Die 45 km karretje zijn ideaal voor mensen die om wat voor reden niet in een normale auto mogen zitten. Deze man heeft waarschijnlijk een blackout oid gehad, dat kan je ook in een gewone auto overkomen
    Dus wouter denk eerst na voor dat je wat plaatst!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven