Af- en opritten centrum veiliger gemaakt

dsc05964EIBERGEN – De gemeente Berkelland heeft de af- en opritten in het centrum van Eibergen veiliger gemaakt (zie foto). Nu is duidelijk te zien waar je de stoep af en op kunt lopen/fietsen. Waarom de gemeente de af- en opritten nu opeens zichtbaar heeft gemaakt is onbekend. Mogelijk hebben mensen geklaagd. Weet u meer? Mail ons dan via [email protected]. Wij trekken nog even bij de gemeente aan de bel. Later dus een update bij dit artikel.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3803]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Af- en opritten centrum veiliger gemaakt”

  1. Hoe lelijk kan je het maken. Nooit gehoord of gezien dat er ongelukken zijn gebeurd. Laat de gemeente prioriteit geven aan het herstel van het straatmeubilair: het fraaie hekwerk om de kastanjes op de Hagen en herplaatsing van de bijbehorende oorspronkelijke zitbanken in het centrum van Eibergen.

  2. Beste Ben, hier zit je toch echt fout met jouw bewering.
    Er echt wel klachten en (kleinere) ongelukken geweest.
    Je moet je denk ik eens meer met een breder publiek omgaan.
    Deze actie door de gemeente is een kleinigheidje dat WEL voor sommige mensen het samenleven veraangenaamd.

  3. Volgens mij begrijpt ben niet echt, waar dit voor gedaan word. Er zullen wel degelijk mensen gevallen zijn, maar ook auto´s die schade hebben gehad, doordat ze niet in de gaten hadden, dat daar een rand zat. Denk aan lekke banden en etc… Pluim voor de gemeente.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven