Blotevoetenland in Gelselaar is geopend!

GELSELAAR – Na weken hard werken kunnen mensen vanaf heden een bijzonder pad bewandelen in Berkelland. Het Blotevoetenland is een 1 hectare groot land waar u heerlijk op blote voeten kunt lopen, dit geeft een echt buitengevoel. Het is geschikt voor kinderen en volwassen en leuk voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag. Een wandeling over verschillende ondergronden, dit is een aangename ervaring voor de voeten. Onderweg is er een riviertje, wat uitkomt in een meertje met een eilandje. Hier kunt u even uitrusten en genieten van de natuur en de kinderen kunnen lekker spelen in het water en zand. Verder is er nog een uitkijktoren, waterbrug en nog veel meer. Op het einde is er gelegenheid om uw voeten te wassen in grote teilen.

Een kaartje kost €3,50, daarvoor krijgt u toegang tot het Blotevoetenland en het Avonturenpad. Ook krijgt u een rugzak mee met drinken en iets lekkers voor onderweg. Na afloop kunt u nog een kadootje ophalen bij de museumboerderij.

Het Blotevoetenland is te vinden bij Erve Brooks aan de Broekhuisdijk 5 in Gelselaar. Meer info op www.erve-brooks.nl.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Blotevoetenland in Gelselaar is geopend!”

  1. ziet ermooi uit,maar lekker uitrusten met spelende schreeuwende kinderen ,kan ik me niet voorstellen.

  2. Je kan ook gaan als de kinderen op school zitten 😉 Dan kan je wel lekker uit rusten!

  3. ik ben er vandaag geweest en heb beide atrakties nader bekeken en een rondje gelopen voor natuurliefhebbers leuk om te doen maar niet op drukke dagen voor de rest is het daar commercie wat de klok slaat en vreselijk duur

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven