‘Fiets ‘m erin’ trekker tijdens zomerfeest!

dsc06168LOCHUIZEN – Zondagmiddag was het één groot spektakel op het feestterrein van zomerfeest Lochuizen. Jongeren – die nog maar net nuchter waren – moesten tijdens de jaarlijkse noaberspelen flink aan de bak. En dat deden ze met veel plezier! (zie video). Nieuw dit jaar was ‘fiets ‘m erin’. Dillen Dekkers (1e), Bart Bosman (2e) en Kevin Mengerink (3e) haalden – zonder nat te worden – de finish. Naast dit onderdeel was de grote hellingbaan ook niet weg te denken. Een flinke regenbui zette de noaberspelen even stop (zie video). Maar al snel ging het feest weer verder. De organisatie spreekt van een geslaagd evenement. “Alle inwoners en niet te vergeten de gasten hebben genoten.” Alles is zonder incidenten verlopen. Alleen hebben dieseldieven toegeslagen. Zie hieronder foto’s en video!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3807]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “‘Fiets ‘m erin’ trekker tijdens zomerfeest!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven