Hupsel: Petra en Albert vers koningspaar

HUPSEL – Vogelschieten, het is tijdens het Hupsels buurt- zomerfeest niet meer weg te denken. Afgelopen vrijdag (28 juni) mochten de inwoners weer strijden om de titel koning en koningin. Petra Mateman-Klein Willink en Albert Reinders veroverden deze plek. Ze zijn een jaar lang het schutterspaar van Hupsel. Het schieten duurde ongeveer twee uur. Burgemeester Hein Bloemen mocht het eerste schot lossen. ”Het spijt mij dat ik niet aan het ontbijt heb kunnen zitten”, zegt de burgervader tijdens zijn toespraak. “In mijn agenda stond dat ik hier om 08.30 moest zijn. Ik ben vanmorgen vroeg opgestaan. Ik kwam hier langsrijden en het was allemaal nog muisstil.” Bloemen had ’s morgens een drukke agenda. Toch maakte hij nogmaals tijd vrij om de inwoners toe te spreken. Ook zaterdag is het groot feest in het buurtschap. Siameesvoetbal en muziek van Duo Reality.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3820]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Hupsel: Petra en Albert vers koningspaar”

  1. Grappig Bloemen hij dacht dat veel boerderijen al waren gesloopt, terwijl Minister heden 28 juni 2013 het TB nog niet heeft ondertekend.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven