Hutje in vlammen op aan Zaterdagweg

EIBERGEN – De brandweer moest zaterdagmiddag 15 juni tegen half twee uitrukken voor een brand aan de Zaterdagweg. In een afgelegen bosperceel was een hutje in brand gevlogen. Naast het hutje stond er ook blad en gras in brand. ”Dat met de harde wind niet meer afbrandde is een klein wonder”, zegt wijkagent Eric Knol. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Hutje in vlammen op aan Zaterdagweg”

 1. Kom op zeg, dit is toch geen nieuwswaardig bericht??? Puur sensatie. Gisteravond waren er 1.400 mensen in het openluchttheater (OLT) in Eibergen (uitverkocht) die een unieke en gedenkwaardige avond hebben beleefd. Mijn halve Facebook stond vanmorgen vol met positieve reacties en foto’s. Maar daar staat geen letter over op deze site.

  Let wel: het OLT is geen commerciële instelling, hè? Ik kan me voorstellen dat een nieuwsmedium als NUB bij commerciële instellingen niet afgaat op evenementen. Dat doen zelfs de dagbladen niet en daar sta ik volledig achter.

  Maar het OLT heeft een leger van 130 hardwerkende vrijwilligers (er is zelfs een vrijwilligersstop en dat komt bijna zelden voor in Nederland, bij welke club of instelling dan ook) die deze accommodatie in stand houdt. Deze mensen doen dat op een dusdanige wijze, dat er niet alleen een complete hoognodige renovatie van in totaal drie jaar kan plaatsvinden (er is al heel veel gebeurd en het theater wordt almaar mooiere), maar er ook nog eens elk jaar steeds ‘grotere’ namen naar Eibergen komen.

  Dus, ik vanmorgen lezen wat er over dit concert op de site stond. Geen letter! En nu ineens een brandje in een afgelegen boshut. Kom op zeg, NUB heeft op zich een prima site. En dat meen ik uit de grond van mijn hart. Maar je moet wel de dingen tussen ‘belangrijk’ c.q. relevant kunnen filteren ten opzichte van totaal onbeduidende dingen in de samenleving.

 2. Aanvulling: ik denk dat vanmorgen heeeeeeeeeeeeeel veel mensen NUB hebben aangeklikt in de hoop een verslagje – of nog liever – foto’s of een filmpje – van gisteravond hier aan te treffen. Maar helaas …

  P.S. ‘mooiere’ moet uiteraard zijn: ‘mooier’.

 3. Jeroen, je kunt wel gaan zeuren, maar zijn mensen die het openlucht theater in Eibergen veraf schuwen. En die ander nieuws wel relevant vinden. Hou op met zeuren. Er is gewoon nieuws wat ze op de site zetten. Misschien moet je eens gaan denken dat er ook negatief nieuws op mag. Tevens is er geen vrijwilligers stop. Er zijn er niet meer dan 100. Dus je hele betoog kan verwijderd worden.

 4. Hallo daar gaan we weer .
  Ik vind als je de kop leest en het niet interessant vind klik dan door en lees het niet, maar gebruik deze site niet om elkaar af te sch…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven