Jongen aangehouden na achtervolging

EIBERGEN – Politie Berkelland heeft woensdagavond een 21-jarige jongen uit Eibergen aangehouden voor overtreding van een huisverbod. De verdachte vluchtte – na aanwezigheid bij de woning –  te voet. Met behulp van getuigen hebben politieagenten een zoekactie gestart in de richting waar de jongen voor het laatst werd gespot.

Er is gezocht langs de Berkel en in de wijk langs de Borculoseweg. Even later werd de jongen aangehouden bij de Avinkstuw in Haarlo. Dat gebeurde na een rennende achtervolging door meerdere weilanden.

De Eibergenaar is naar het politiebureau in Doetinchem gebracht.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Jongen aangehouden na achtervolging”

  1. Nog een keer proberen, vorige reactie is denk ik verloren gegaan.
    Dat je hier moet lezen dat je deuren en ramen moet sluiten en dat je binnen moet blijven terwijl deze jongeman bij ons ( aan de Borculoseweg ) door de wei rende!!!!!!

  2. ik zou het journaal bellen!! hebben jullie niks beters te doen. Of is jullie leven zo saai dat je dat van anderen maar moet volgen!

  3. Nou @Wendy Dit is toch ook nieuws? Of moet er alleen leuke nieuwsberichten geschreven worden? Als je het niks vindt, klik er dan ook niet op om het te lezen, maar lees dan alleen berichten die je wel aanspreken?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven