Leerzame jeugdviswedstrijd in Eibergen

EIBERGEN – Discus Florijn organiseert op 15 juni – in samenwerking met hengelsportverenging ’t Voorntje – een gezellige jeugdwedstrijd. De jonge vissers worden om 9.30 uur verwacht bij het schietgebouw (van schietverenging de Kroon) op industrieterrein de Mors. Leden van het ’t Voorntje zullen de kneepjes van het vak uitleggen (viscursus). Daarna gaat de hele groep richting ‘vijver Heinen’. Belangstellenden kunnen zich tot 14 juni opgeven bij de dierenspeciaalzaak aan de Brink. De kosten zijn 5,00 euro (inclusief hengel met lijntje). “Het doel is om de jeugd enthousiast te maken. Lekker in de buitenlucht en een keer wat anders dan computerspelletjes”, zegt bestuurslid Gerrit te Spenke. Aan het einde van de wedstrijd wordt de winnaar bekend gemaakt. Maarten Florijn: “We hopen op veel deelname, er is ruimte genoeg rondom de vijver.”

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Leerzame jeugdviswedstrijd in Eibergen”

  1. Zie jeugd liever achte computer dan met een hengel een vis aan de haak slaan. Kinderen leren hoe ze een levend wezen moeten beschadigen (haak in de bek) hoeft van mij niet.

  2. @maarten

    Je hoeft niet zo veel te zeuren waarschijnlijk deedt je hetzelf eerder ook

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven