Needse opent nieuw winkeltje aan de Es

NEEDE – De droom van Linde Rensmaag (20) is uitgekomen. Ze gaat vanaf maandag 1 juli haar nieuwe winkel ‘Bijna Nieuw’ aan de Es 28 in Neede inrichten. (voorheen zat hier het Bloemenhoekje). Ze krijgt op die dag de sleutel van de huurbaas. Linde is super tros op haar onderneming. Ze startte begin dit jaar haar bedrijfje op internet (zie eerdere bericht). “Het gaat heel goed, de bezoekersaantallen liegen er niet om.”  Ze waagt nu de stap om verder te groeien. Heel knap in de crisistijd! Wanneer de officiële opening gaat plaatsvinden is nog onbekend. “Eerst moet er nog flink geklust worden”, zegt Linde. ”Als je je kast of je huis nog moet uitmesten, denk daarbij aan mij. Dan kan Bijna Nieuw  sneller open!” We blijven Linde op de voet volgen. Binnenkort dus meer op deze site!

Eerdere bericht: Linde Rensmaag start nieuwe webwinkel

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven