Opgave start voor mini triatlon in Rekken

REKKEN – Op zaterdag 15 juni zal voor de 18de keer in en om het Natuurbad in Rekken een Mini Triatlon gehouden worden. Net zoals de voorgaande keren zal de Olympische gedachte centraal staan, namelijk dat meedoen belangrijker is dan winnen. Vanaf 9.30 uur kunnen de deelnemers zich voorbereiden, al of niet met een lekker bakje koffie Om 10.30 uur klinkt het startschot. De afstanden zijn 500 meter zwemmen, 24 kilometer fietsen en 4,5 kilometer hardlopen.

De tijden worden bijgehouden. Na afloop staan er soep en broodjes klaar. Deelname kosten bedragen  € 7,50. Dit jaar kun je ook als team inschrijven, in dat geval neemt ieder teamlid een afstand voor zijn of haar rekening. Leuk om als vriendegroep of om als gezin deel te nemen. Men kan zich opgeven bij Marianne Blaauboer: 0545 431633, of per e-mail : [email protected]

Alle informatie over andere activiteiten die dit zwemseizoen 2013 op het Natuurbad in Rekken georganiseerd worden vindt u op onze website www.zwembadrekken.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Opgave start voor mini triatlon in Rekken”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven