Parapluman helpt bezoekers uit de brand

EIBERGEN – Het openluchttheater in Eibergen heeft honderden vrijwilligers, de één doet de afwas, de ander zet koffie of thee voor bezoekers, er zijn klusjesmannen, en niet te vergeten personeel voor de bar. Maar de belangrijkste man komt bijna nooit in het nieuws! Ja, we hebben het over de parapluman uit Eibergen. Arnoud te Vaanholt is zijn naam! Zondagmiddag was hij de ‘belangrijkste’ man in het theater. Tijdens de regenbuien dook hij op en deelde paraplu’s uit. Bezoekers waardeerden zijn inzet enorm. “Die keerl mag je wel op Nieuwsuitberkelland.nl zetten. Hij verdient een pluim”, roept een bezoeker vanaf de tribune. En dat hebben we gedaan. Roy Nijman maakte en prachtige video (zie hierboven). Arnoud is nu de parapluman van Eibergen!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Parapluman helpt bezoekers uit de brand”

  1. Hoi Roy,

    Je bent twee leuke items van het festival gemaakt. Vooral dat onheilspellende muziekje (met het oog op de donkerblauwe lucht die kwam aandrijven) vind ik erg mooi er onder gezet.

    Maar ik wil wel even benadrukken dat alle vrijwilligers bij ons (120 in totaal) even belangrijk zijn. Ik ben dus ABSOLUUT niet belangrijker dan wie dan ook. Ik steek er redelijk wat uren in, maar er zijn diverse vrijwilligers die nog heel wat meer doen dan ik (o.a. het bestuur en de midweekse klussengroep. 🙂

    Vr. gr.,

    Arnoud

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven