Ruim 800 liter diesel gejat op feestterrein

LOCHUIZEN – Brandstofdieven hebben afgelopen dagen toegeslagen in Lochuizen. Op het feestterrein aan de Diepenheimseweg is een brandstoftank van een grote aggregaat leeggepompt. Volgens René Kwakkel – eigenaar van de machine – is er tussen de 800 en 900 liter diesel gestolen. “Een flinke strop. Doe het aantal liters maar keer 1,20, dit is een groot bedrag.” Zaterdag werd de diefstal ontdekt. De politie heeft poolshoogte genomen. De dieven hebben tussen donderdag en zaterdag toegeslagen. Heeft u iets verdachts gezien op het feestterrein? (zomerfeest Lochuizen). Bel dan met de politie.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Ruim 800 liter diesel gejat op feestterrein”

  1. Zo mis je een hoop biertjes Rene. Maar je weet, als ondernemer is het niet altijd winst, dan maar met de hele familie dit weekend naar Lochuizen, gratis eten en drinken om de schade te beperken.

  2. diesel frituurvet koper , je kunt alles tegenwoordig vrij meenemen , onze stoere agenten zitten in een vuilnisbak te flitsen , als u het nog niet weet We gaan naar de kloten!!!!, ga maar weer lekker bier sigaretten en boodschappen kopen in DUITSLAND. hahahaghahagha kutland……

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven