Veel aanloop bij open dag gemeentehuis

BORCULO – De open dag in het nieuwe gemeentehuis was geslaagd. Zaterdag hebben ruim drieduizend inwoners het gebouw bezocht. Zeventig medewerkers stonden vrijwillig klaar om tekst en uitleg te geven over het gebouw, Berkelpark en werkplekken (zie foto’s). De gemeente Berkelland is tevreden over de massale opkomst. De gemeente had een speciale actie opgezet: ”Wat is jouw wens voor de toekomst van Berkelland?”. Veel mensen kwamen met hun wens. Wim Pragt, Groenloseweg Haarlo: ”Mijn wens is dat mensen op 60 km wegen ook 60 km rijden.” Janneke te Velthuis en Gerrie Dezentjé  onze wens: ”Beetje meer subsidie voor de vrijwilligers en de verenigingen.” Wieger Hilhorst: ”Ik wens dat er meer speelplezier in de Heer Rudolfstraat in Borculo komt.” U mag onder dit artikel ook uw wens uitspreken. Laat een reactie achter!

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=3786]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Veel aanloop bij open dag gemeentehuis”

  1. Erg jammer dar er geen massale boycot is geweest. Het is toch schande dat er een gemeentehuis is gebouwd dat a. te groot is en b. in eibergen staat een pracht gemeente huis te verpietern. Zeer slecht beleid waarvoor men moet worden afgerekend.

  2. berkellandbijbel

    Mijn wens voor berkelland is dat iedereen mentaal klaar is voor de nep-asteroide die voor de kust van New York word gegooid vanaf de maan (ephraim).
    Dit gaat ( zoals ik het zie )gebeuren tussen 21 juni en 22 juli ( cancer ),
    Ik vertel je het nieuws nog voordat het gebeurt is, dat is wat mij een ziener maakt. Berkelland nieuws kan nadat het is gebeurt altijd contact met mij opnemen voor exclusieve informatie.

  3. Mooi gemeentehuis, alleen jammer dat het nu al te groot is en overdreven luxe is, zeker de inrichting!!!! Wij als inwoners moeten het wel betalen. We zullen zien bij de volgende verkiezingen hoe inwoners hier op gaan reageren!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven