Vogelwerkgroep is druk met uilen ringen

BELTRUM/AVEST – Vogelwerkgroep afdeling Berkelland heeft een bomvolle agenda. Ze gaan aankomende dagen in de gemeente Berkelland zoveel mogelijk uilen ringen en wegen. Dinsdagavond 11 juni waren de vrijwilligers (werkgroep uilen) bezig op het erf van Theo en Lucie Klein Gunnewiek. Op de boerderij aan de Avesterweg in Avest waren voor het eerst jonge uilen geboren. De vogelwerkgroep heeft de uilen stuk voor stuk geringd (zie foto’s). ”We hebben de uilenkast netjes opgehangen. Tot onze verbazing zaten er vier jonge steenuilen in. Een prachtig gezicht”, zegt Lucie. De vogelliefhebbers hebben dinsdagavond zes adressen bezocht. Zijn er bij u ook jongen uilen geboren? Laat het hieronder weten. Stuur uw foto’s naar [email protected].

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3781]

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vogelwerkgroep is druk met uilen ringen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven