Boenders maakt kans op Slager met Ster

EIBERGEN – In de slagerswereld is een nieuwe strijd begonnen: Slager met Ster. De landelijke wedstrijd maakt plaats voor Slagerij van het Jaar. ”Je moet het zien als een Michelinster maar dan voor slagers. De voorrondes zitten erop. Deze week hebben we ten gehore gekregen dat we bij de zesenzeventig genomineerden behoren. Alleen deze prestatie is al knap, je zit bij de toppers van Nederland”, aldus Gerwin Starink. Keurslager Boenders is de enige slager in Berkelland die kans maakt op een ster of sterren. “Ik blijf er heel nuchter onder, we doen gewoon wat we normaal ook doen. Het levert wel een enorme boost op! Het geeft voldoening en benadrukt dat we goed bezig zijn.” Binnenkort komt de jury weer op bezoek bij Boenders. Dan wordt de zaak van top tot teen onder de loep genomen.

Starink: “In augustus verwachten we de uitslag. Tijdens de voorrondes was de jury al goed te spreken over ons bedrijf. Het eindcijfer was een acht. Vooral het assortiment en de verse maaltijden viel in de smaak. Gerwin en Aleid Starink runnen dit jaar achttien jaar de zaak. Ze hebben niet stil gezeten. Continu werd er geïnvesteerd. ”En nu nog, belangrijk is dat de processen soepel verlopen. Dat komt alleen maar ten goede van de producten.” Slager met Ster wordt je niet zomaar, kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid zijn de grootste beoordelingspunten.

De wedstrijd is opgezet door vakblad Vleesmagazine in samenwerking met NBC. Met het nieuwe sterrensysteem kunnen slagers zich goed onderscheiden.  “Er zijn nu meer winnaars”, lacht Starink.

In november worden de ‘sterren’ bekend gemaakt. Dan horen we of Boenders 1, 2 of drie sterren krijgt. Meer informatie op www.slagermetster.nl.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Boenders maakt kans op Slager met Ster”

  1. Hopen dat het lukt Gerwin! Zag dat Keurslagerij Arnold Daals/Daals Traiteurs – Winterswijk ook kans maakt. Meer zijn er niet in de Achterhoek?/Gelderland?

  2. Achterhoekse Bofkonten

    Nou , als “hofleverancier” van de Bofkonten heb jullie al lang een ster verdiend !

  3. Jullie als super-slager verdienen zeker deze ster(ren). Prima producten en zeer klant vriendelijk personeel.

    Ga zo door

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven