Bouwers Have A Nice Day vroeg gestart

dsc06429EIBERGEN – Maandag 1 juli om 07.00 uur waren ze al op de Maat te vinden: de bouwploeg van Have A Nice Day. Tot donderdag zijn ruim twintig bouwers – onder andere leden van Jongerenorganisatie Plutus uit Doetinchem – in de weer om het festivalterrein klaar te maken. Bouwhekken plaatsen, podia opbouwen, gras maaien, barren instaleren en zorgen voor opvallende aankleding in en rondom het theater. Dat zijn nog meer enkele klusjes. “We hebben het dit jaar nog beter aangepakt. Twee ploegleiders begeleiden de opbouw. Er is nu veel meer structuur, nu hoeven we aan het einde niet meer te stressen.” De Maat is op dit moment al deels afgesloten. Zaterdag vanaf 12.00 uur gaat het dancefestival van start. Vijftig artiesten en vierduizend bezoekers komen dan naar Eibergen!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3833]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Bouwers Have A Nice Day vroeg gestart”

  1. een vraagje .waarom worden er dubbele hekken geplaatst,verwachten ze zulk ruig volk.

  2. postieve eibergenaar

    Buren hebben mooi gratis concert (en de grassprietjes ook) zeurzakken. GENIET.

  3. De hele Achterhoek loopt leeg. Alle jongeren zoeken hun heil ergens anders omdat er bij ons in de buurt nooit iets gebeurd. Wordt er eindelijk eens iets georganiseerd en dan krijg je dit soort diep trieste reacties van de buurt. Ga je schamen, welgeteld 1 dag per jaar …

  4. @piet dat is de vluchtroute, en zodat je niet makkelijk het terrein opkomt ’s nachts bijvoorbeeld

  5. Vooral doorgaan ‘een trotse buurtbewoner. Veel plezier op deze mooie dag en je hoort ons niet klagen!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven