Man op scootmobiel (92) uit sloot gered

EIBERGEN – Een 92-jarige scootmobielrijder uit Eibergen kreeg zaterdagmiddag 6 juli de schrik van zijn leven. De man reed vanaf de N18 het Polweidepad op. Door een onbekende oorzaak verloor hij de macht over het stuur en duikelde met scootmobiel en al in een naastgelegen sloot. Wandelaars zagen de scootmobiel in het water liggen en vonden dit verdacht. Ze zijn meteen het water ingesprongen en hebben de man – die onder water raakte – gered. Gelukkig waren ze er op tijd bij!. De scootmobielrijder is afgevoerd naar het ziekenhuis omdat hij water binnen heeft gekregen.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Man op scootmobiel (92) uit sloot gered”

 1. zulke oude mensen zijn niet de baas over dat voertuig.. die dingen kunnen ze voor niets afhalen bij de gemeente… en daar uitgebreid misbruik van gemaakt.. hoezo rijzen de zorgkosten de pan uit? ik ken er een die gewoon z’n goeie inruiltmet een die er mooier uitziet en sneller is, zijn huis en badkamer nog net verbouwd heeft, maar wel 16 uur onafgebroken in een bus kan zitten voor een vakantie in Spanje! en volgens hem hoeft hij het de gemeente ambtenaar maar te vragen, en er wordt voldaan aan zijn wensen.. wanneer kan dit misbruik toch eens gestopt worden.. ambtenaren, wanneer beseffen jullie eens dat jullie gemeenschapsgeld veel te gemakkelijk uitgeven? en zelf wel vooraan staan als cao niet genoeg loonopslag uitkomt… en als het kan vooruit betalen! en controle pas achteraf, en dan valt er niets te halen ..Bulgaren… wat is dit voor fraude land geworden!
  .brama

 2. Zo brama, frustraties kwijt, fijne dag verder. Straks moeten we met z’n allen meebetalen aan stressmedicatie voor jou.

  Laten we blij zijn dat deze man is gered door oplettende voorbijgangers. Dat verdient een pluim!!!

 3. Wat een heldendaad, super alle lof voor de twee redders. En Brama sterkte met je leven.

 4. Een grote pluim voor de redders van deze man! Hij heeft geluk gehad dat deze mensen voorbij kwamen. Sterkte bij het herstel.

 5. J.v.d.Bosch

  die man van 92 was dan wel heerlijk mobiel en was niemand tot last .Want als je altijd vragen moet is dat
  niet leuk en als je een scootmobiel van de gemeente wil hebben /Krijg je eerst 4 lessen die gegeven worden door
  mensen van hartinkbank uit doetichem die niets anders
  doen,Ik ben er zeer blij mee dat ik hem twee en half jaar heb gekregen.ik was ook van iedereen afhankellijk ..heb
  er inmiddels 4000 km op zitten lekker toch
  …..

 6. @brama ik vind het jammer dat je niet met echte bewijzen komt en een losse flodder in de lucht schiet. Mocht het echt zo zijn dat het waar is mag je naam en toenaam vermelden wie dit beleid goed heft gekeurd en de persoon waar het omgaat , maar hopenlijk niet van horen zeggen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven