Redders in zonnetje gezet door wijkagent

hth2652EIBERGEN – Ze zijn sinds woensdag 10 juli echte helden: Johan en Lieke Jansen uit Eibergen. Plotsklaps 17.00 uur stond wijkagent Hergert Menkhorst op de stoep. Gewapend met twee bossen bloemen – en een bedankwoordje – wilde hij vader en dochter persoonlijke bedanken voor hun heldendaad! Het was voor de familie een ware verrassing. “Dit hadden we nooit verwacht”, aldus Lieke. Zaterdagmiddag (6 juli) redde Johan en Lieke een 92-jarige scootmobielrijder uit een sloot. De reddingactie vond plaats langs het Polweidepad (zie hieronder). De man maakt het naar opstandigheden goed. Het gebeurt niet zo vaak dat politie Berkelland inwoners in het zonnetje zet. Alleen bij speciale gebeurtenissen komt de politie op bezoek. Dit zegt iets over de actie van Johan en Lieke!

Eerdere bericht: Man op scootmobiel (92) uit sloot gered

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Redders in zonnetje gezet door wijkagent”

  1. Top dat hier aandacht aan besteed wordt, niet alleen op nieuwsuitberkelland maar ook door de wijkagent.

    Goed werk van Johan en Lieke!

  2. Allle hulkde voor de redders (!!!), van wie – in mijn ogen – de allergrootste niet wordt vermeld en ook niet op de foto staat.

    Hellaas gaat het met de geredde man niet zo goed. Ligt met een longontsteking (waarschijnllijk door binnendringen van dat water) op intensive care.

    Ook dát is een kant van het nieuws, helaas. Dus vanaf deze kant veel sterkte voor deze man en zijn familiie toegewenst! Uiterraard ook hulde voor de redders!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven