Tekst op veld was een huwelijksaanzoek!

dsc01189BELTRUM – Het gesprek van de dag in Beltrum en omgeving: ”Wie heeft de vreemde tekst aangebracht op het voetbalveld?” NUB brengt vandaag – 21 juli – het verlossende antwoord naar buiten. De vertaling van de tekst is inderdaad:  ‘wil je met me trouwen’. De definitieve opheldering: Een Poolse jongen uit Eibergen wilde zijn vriendin op een ludieke manier ten huwelijk vragen. En dat is gelukt! In Teuge stapte het verliefde stel in een vliegtuigje en vlogen richting Beltrum. Boven het voetbalveld vond het huwelijksaanzoek plaats (zie foto’s vanuit het vliegtuig). Alles was in het geheim geregeld. De geheimhouding lekte niet uit. Binnenkort treden beide inwoners uit Eibergen in het huwelijksbootje. Het bestuur van de voetbalclub had dit nog nooit meegemaakt.

Eerdere bericht: Vreemde teksten op voetbalveld van Vios

Foto’s familie Wierda:
[nggallery id=3894]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Tekst op veld was een huwelijksaanzoek!”

  1. Namens het jonge paar een dankwoord aan Vios om gebruik te mogen maken van het veld.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven