Bespaarshop gaat zaterdag officieel open

NEEDE – Aanstaande zaterdag 31 augustus wordt het nieuwe bespaarbedrijf in de Oudestraat officieel geopend. Belangstellenden kunnen vanaf 10.00 uur een kijkje komen nemen. De eigenaren van Bespaaropuwvastelasten.nl – Maurice en Diana Vultink – zijn de laatste weken druk geweest met het opknappen en inrichten van het pand. “We hebben tijdens de opening een verrassing voor de eerste vijfentwintig klanten. Ze krijgen allemaal een goed gevulde goodiebag. Deze zijn mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke ondernemers.” Bij ‘Bespaar op uw vaste lasten’ krijgen mensen persoonlijk advies over TV, internet, telefoon, gas en stroom. Maurice en Diana kunnen dit gratis aanbieden omdat ze een goede samenwerking hebben met verschillende providers en energie leveranciers.

Eerdere bericht: Bespaarbedrijf nieuw in de Oudestraat

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Bespaarshop gaat zaterdag officieel open”

 1. dinant krooshof

  leuk initiatief !
  weliswaar ga ik niet in de rij staan, maar toch van tevoren even bij Linde van Bijna Nieuw neuzen.

 2. Gratis besparingsadvies en je gaat via hun in zee met de
  aanbieder waar hun de meeste provisie van ontvangen.
  Niets is tegenwoordig meer gratis.

 3. Dit bedrijf is zeker niet onafhankelijk. Ze sturen je naar een provider of telecom of gasleverantcier waar ze zelf de meeste provisie opstrijken. Mensen kunnen tegenwoordig zelf wel uitzoeken wat voor hun het beste is.

  Zit Mans hier achter????

  Allaaf.

 4. Is juist een goed plan, vaak kan je veel meer besparen op die zaken dan je zelf weet.
  En leegstand is ook niet wat toch?

  Heel veel succes Diana, wordt vast gezellig aan de Es/Oudestraat!

 5. in ieder geval worden die mensen er beter van voor niks zal ze het wel niet doen zo veel krijgen ze wel mee van de provider.

 6. berkellandbijbel

  Zoals ik al eerder heb gemeld, valt het de mensen niet op dat de kleur paars wederom word gebruikt.
  “Don’t drink the purple cool aid”.

 7. jammer dat de mensen zo laf zijn om een valse mening te hebben terwijl ze er niks vanaf weten, misschien zou u het hun eens moeten vragen, er heeft een behoorlijk stuk in de krant gestaan over de verdiensten, misschien zou u de krant ook eens moeten lezen persoon SSSSSS. en wat is het probleem als mensen geld verdienen, het kost de klant toch geen geld, dus SS doet geen boodschappen want dan verdiend de supermarkt geld, SSSSSS koopt geen nieuwe of 2e hands dingen want er kunnen mensen geld verdienen, ssssssssss heeft geen huis want dan kan pro wonen of de hypotheker geld verdienen, SSSSS misschien even nadenken voordat u er wat op gaat kalken waar u totaal geen verstand van heeft. hele fijne zondag nog

 8. @ ajam U praat wel heel erg dubbel zeg, ik volg u opmerkingen al een tijdje, u bent erg wispelturig in uw gedrag qua opmerkingen, u komt op die manier zeker niet geloofwaardig over.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven