Kermis in Holterhoek succesvol verlopen

HOLTERHOEK – Vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus werd er in de Holterhoek weer volop kermis gevierd, waarbij de inwoners en oud-inwoners van de Holterhoek hebben genoten van diverse spelen en festiviteiten. Vrijdagochtend om 9.30 ging de kermis van start met een heerlijk ontbijt. In grote getale waren de inwoners en oud-inwoners van de Holterhoek aanwezig om samen de kermis te vieren. Na het ontbijt ging het volleyballen van start, 16 teams streden om de fel begeerde beker in de wacht te slepen. Het was een spannende strijd tussen Haak en Hoek en de Kaarters. Net als voorgaand jaar zijn de Kaarters kampioen geworden.

De jeugd vermaakte zich met eendjes vangen, de skelterrace, ballontrappen en stoelen (kratten) dans. De allerkleinsten konden dit jaar ook weer genieten van de draaimolen. ’s Avonds werd het feest voorgezet in de zaal bij Café Grenszicht, met medewerking van de band Millennium Showband werd het een gezellige avond.   Zaterdagochtend stond in het teken van het vogelschieten voor dames en heren vanaf 18 jaar. Ook de jeugd van 13 tot en met 17 jaar konden dit jaar mee doen met het jeugd vogelschieten. Na de officiële opening van de voorzitter Jos Rötter en de wethouder van de gemeente Berkelland Fred Mulkens werd het eerste schot gelost door de wethouder. Na 254 schoten viel de vogel naar beneden en was de koning 2013 bekend, Ivo Hofstede.

Samen met zijn vrouw Carola Hofstede vormen zij het koningspaar 2013. Na 194 schoten viel de vogel bij de jeugd van 13 tot en met 17 jaar, waarbij Marieke Blankenborg de jeugdkoning 2013 is geworden. De jongste jeugd zich kon zich vermaken met diverse spelen onder het mom “Van Alles Wat”. De dames en heren vanaf 13 jaar konden zich van hun sportieve kant laten zien bij het het ringfietsen en het balgooien. De kermis werd s’avonds in de zaal van Café Grenszicht afgesloten met een gezellig feest onder leiding van de band “B Gentle”   Verdere uitslagen

Vogelschieten: 
Romp+staart : Koning : Ivo Hofstede (Koningin Carola Hofstede),

Kop: Silke Penterman

Linkervleugel: Alouis Olde Tanke

Rechtervleugel: Gilbert Heutinck

Vogelschieten jeugd:
Romp: Marieke Blankenborg (Jeugdkoning)

Rechtervleugel: Ramon Holtkamp

Linkervleugel: Remco Roerdink

Hals: Remco Roerdink

Staart: Iris Geverinck

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven