Mishandeling: Nog een verdachte gepakt

NEEDE – Politie Berkelland heeft vandaag een vierde verdachte aangehouden die mogelijk iets te maken heeft met de mishandeling op de Needse kermis. De jongen komt uit Neede. Dit nieuws heeft wijkagent Michiel Herbrink naar buiten gebracht. Eerder deze week werden er al drie jongens opgepakt. De politie zoekt nog steeds getuigen van de geweldspleging die op 24 augustus heeft plaatsgevonden. Als u getuige bent geweest bel 0900-8844.

Eerdere bericht: Verdachten mishandeling aangehouden

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Mishandeling: Nog een verdachte gepakt”

 1. Kunnen we als ons nieuwe dorpsplein klaar is mooi een schavot plaatsen om deze hufters te straffen. Mooie openingsact toch?????

  Stel voor om Mans ceremoniemeester te maken.

  Allaaf.

 2. ejj needlander, als jij zoiets zegt over andere mensen moet je misschien even kijken wat voor’n persoon jij zelf bent.
  dat je op die gedachten kan komen bah!

 3. Heel erg dat zulke mishandelingen plaats vinden. Maar het heeft geen zin om onzin op te schrijven. Denk eens aan de slachtoffers en voor je het weet ben je zelf slachtoffer van zoiets. Helaas komt het maar al te vaak voor en het kan iedereen over komen. Ook jou Needelander.

 4. volgens mij heb ik eral weer een zien lopen.is dit dan de dader die valselijk beschuldigd is??of is het hele spul alweer op vrije voeten

 5. Nedelander heeft toch helemaal gelijk? Laat degene die hier commentaar op geeft dit eens onderbouwen? Appelweek ofhouw’n is wal ’t minste wat ze neudug hept.
  Ik ben voor dat schavot!

 6. Vrij gekocht door de zakenmensen? Geld is macht. Maar maakt ook niks uit, de rechter zal oordelen en ik hoop op een forse straf voor deze onopgevoede jeugd.

 7. Mensen jullie weten niet eens wat er aan de hand is en een verhaal heeft altijd 2 kanten dus kunnen wel allemaal op de verdachten gaan haten maar wie van jullie weet wat er voor af is gebeurt dan? denk voor dat je praat

 8. hendrik, jij hebt gelijk laat de mensen aan het werk gaan en niet steeds dom reageren ze zijn er niet bij geweest vaak waar 2 mensen vechten hebben er 2 schuld en als ze echt daders waren en de andere zouden niks hebben gedaan zaten ze nu nog wel vast en vrij gekocht toon, jij begrijpt niks van het recht systeem

 9. Hendrik je zit er naast.
  Het maakt niet uit wat er vooraf is gebeurd, die daders waren met z’n vieren en zijn meerderjarig. Wat geeft hun het recht om 2 minderjarigen het ziekenhuis in te slaan?

  Stoer hoor met 4 tegen 2 jochies.
  En daarbij de daders hebben al een behoorlijk verleden. Ze staan erom bekent.
  Wordt echt tijd dat ze eens goed worden aangepakt.
  Er zijn er 2 bij die al voorwaardelijk hebben, kennelijk hebben ze er nog niet van geleerd.
  En of de ouders nou wel of geen ondernemers zijn doet er niet toe. Die knapen zijn gewoon behoorlijk ontspoort, en dat is wel de verantwoording van de ouders.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven