Reanimatie en AED-cursus in Eibergen

EIBERGEN – Reanimatie kan levensreddend zijn, maar kan niet uit een boekje geleerd worden. De Stichting Reanimatie Onderwijs Eibergen verzorgt reanimatiecursussen onder leiding van NRR-gecertificeerde instructeurs. De cursus omvat twee lesavonden van elk twee uur met een praktisch en een theoretisch gedeelte. Toelatingseisen zijn er niet.

Reanimatie is van levensbelang, niet alleen bij een hartstilstand, maar ook bij verdrinking, verslikking, verstikking, ongevallen en vergiftigingen. Voor de cursus in het najaar (7 en 14 oktober 2013) zijn er nog enkele plaatsen vrij.

Voor meer informatie: www.stichtingreanimatieonderwijseibergen.nl. Voor aanmelding kan men contact opnemen met:  Ria Hagens,  e-mail: [email protected] of tel. 0545-431332.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven