Fotograaf opent historische werkplaats!

EIBERGEN – Medio november opent beroepsfotograaf Han te Hennepe uit Eibergen zijn nieuwe werkplaats en atelier aan de Grotestraat 116. Historische waarde heeft het pand zeker omdat vroeger fotograaf Jan van Houten zijn werk daar ook uitoefende. “Ik kocht hier veertig jaar geleden mijn eerste fotocamera. De geschiedenis herhaalt zich”, zegt Han met een grijns op zijn gezicht. Op dit moment doet Han al zijn werk vanuit huis. ”De ruimte werd te klein en daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe werkplek.” Han noemt zijn nieuwe onderkomen niet zo zeer een studio. ”Kan, mits de groep niet te groot is er wel fotograferen maar dat is niet mijn insteek. Er komt een werkplaats, atelier en een fatsoenlijke ontvangstruimte.” De Eibergse fotograaf timmert flink aan de weg. Voor meer informatie kijk op www.hantehennepe.nl.

Eerdere bericht: Han te Hennepe vertelt over zijn passie

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Fotograaf opent historische werkplaats!”

  1. Han, van harte! Super mooi dat het zo goed gaat. Heb al vele prachtige foto’s zowel prive als zakelijk bij jou laten maken. Allemaal stuk voor stuk vakwerk! Ga zo door

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven