Belangstelling voor kringloop nu al groot

EIBERGEN – Melvin Drenthen snapt er niets van, de belangstelling voor zijn nieuwe kringloopwinkel is nu al groot. Binnen een mum van tijd wisten inwoners het bedrijf te vinden. ”En dan moet de officiële opening nog plaatsvinden”, lacht Melvin. ”Heel wat mensen hebben al spullen gebracht. Ook hebben we al flink wat goederen opgehaald.” En met resultaat! De winkel aan de Olden Eibergsedijk is al goed gevuld. Kasten, tafels, kleding, lampen, schilderijen, boeken, er staat al genoeg klaar voor de verkoop (zie foto’s). “We zijn nog een paar weken bezig om alles klaar te krijgen, denk aan verwarming, stroom, en fatsoenlijke parkeerplaatsen.” Melvin is op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen. Informatie via 06 51 85 29 79 of [email protected]. Op 4 januari 2014 wordt de kringloop feestelijk geopend (zie eerdere bericht). Goederen kunnen vanaf nu dagelijks gebracht worden (ook oud ijzer en defecte accu’s).

Eerdere bericht: Kringloop Eibergen gaat begin 2014 open

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4235]

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Belangstelling voor kringloop nu al groot”

 1. vrijwilligers???wie strijkt de inkomsten op dan die erbinnen komen???is dat voor een goed doel zoniet is het een eigen bedrijf toch.dan denk ik dat iedereen wel vrijwilligers wil hebben.

 2. @ Piet

  Veel van dit soort ondernemingen werken puur kostendekkend. Dan kun je dus met louter vrijwilligers werken. Niet zo negatief meteen. Met dit soort initiatieven kun je alleen maar blij zijn.

 3. Piet zit niet te zeuren, kijk maar o,a in de zorg. daar werken ook heel veel vrijwilligers. Als iemand het leuk vind om dit te doen, moet hij/ zij dat vooral doen. Ik vind het klasse dat er weer een kringloop winkel komt en hierbij wens ik Melvin Drenthen heel veel succes toe.

 4. nou laat ik het dan maar zo stellen dat ik van de hele wereld niks meer snap.verder zeg ik erniks meer over.want lees hier wel weer als je de koe bij de horens vat je gelijk een zeurpiet bent.

 5. ik juig dit alleen maar toe !!! supper initatief ..heeft melvin goed bekeken. ben ook een groot fan van kringlopen….alleen moet er altyd weer negatieve reacties komen.nooit eens een keertje positief. iemand onderneemt iets of ja hoor de eerste klagers zijn er weer zo jammer dit……. melvin heel veel suc6 ..komen zeker kijken.

 6. c.s Inderdaad krijgt eibergen eindelijk is eens wat leuks gaan de mensen alweer zeuren en piet je moet toch ergens mee beginnen dus vind het niet zo gek dat je met vrijwilligers begint en ik denk dat er genoeg mensen met een uitkering thuis zitten wie graag vrijwilligers werk doen of kunnen doen

 7. Een goeie kringloop winkel, werkt met vrijwillegers, maar heeft ook 2 a 3 vastewerknemers. Maar laat Melvin dit nu maar eerst opstarten dan kun je vanuit daaruit wel kijken of er goeie omzetten gehaald dienen te worden. Dus Piet niet voor je beurt praten.

 8. Onkosten genoeg hoor voor het starten van een winkel.
  laat andere maar denken dat je er met de poet van door gaat.
  Je steekt behoorlijk je nek uit HULDE melvin!!!!

 9. melvin drenthen

  Bedankt iedereen voor de super reacties. We doen hard ons best en hopen op een mooie gezellige kringloopwinkel in eibergen.

  Met vriendelijke groet,
  Melvin Drenthen

 10. melvin drenthen

  @ piet.

  Ten eerste wil ik jou vermelden dat de mensen die ik vraag te helpen niet hoeven te helpen. Maar het vrijwilliger mogen doen.
  Zoals hier boven al vermeld staat zijn er veel mensen in eibergen en omstreken met een uitkering, en heel blij zijn als ze
  Iets te doen hebben en onder de mensen zijn. Ten tweede wil ik
  Mededelen dat wij hier veel geld in hebben gestopt en er voorlopig absoluut geen winst gemaakt gaat worden. Dus houd aub jou oordeel voor je als je niet weet waar je over praat.

 11. is het zo raar als ik zeg dat alle bedrijven wel vrijwilligers zouden willen hebben????maar ookal zie ik het wel is door een andere bril.wil ik je toch succes wensen met de toko.

 12. @ Piet

  Je komt over als een gefrustreerde zeurpiet. Ik ken geen enkele kringloopwinkel in Nederland die louter met betaalde krachten werkt. Sterker: als er alleen betaalde krachten zouden mogen werken, dan zouden dit soort ondernemingen niet kunnen bestaan in Nederland.

  Als mensen bij een kringloop (omdat ze alleen met betaalde krachten zouden mogen werken) 50 euro voor een tweedehands stofzuiger zouden moeten betalen, dan komt er geen enkele klant. Nu betaal je bij een kringloop gemiddeld iets van 15 tot 25 euro voor zo’n apparaat. En dat is voor mensen die het financieel moeilijk hebben een enorme verlichting. Of heb je daar nog nooit aan gedacht?

  En zo zijn er nog vele andere soorten honderden ondernemingen en organisaties die volledig of gedeeltelijk met vrijwilligers werken. Dat houdt Nederland draaiende. Alles met alleen betaalde krachten zou heel mooi zijn, maar in werkelijkheid is dat een volstrekte illusie.

  Wat denk je overigens dat het huren van een bedrijfsruimte (dat wordt per vierkante meter berekend) bij een makelaar kost? Dat wil jij niet weten …

 13. Melvin, reageer toch niet meer op die kritieken …. ik vindt dat het van een flinke dosis lef getuigt dat jij dit op wilt zetten en ik wens je daarbij heel erg veel succes!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven