Boenders heeft ‘slager-ster’ in de pocket

EIBERGEN – Keurslagerij Boenders uit Eibergen is dinsdagavond bekroond met één ster. Dit gebeurde tijdens de eerste editie van de verkiezing ‘Slagerij met Ster’ – georganiseerd door vakblad Vleesmagazine. Eigenaar Gerwin Starink was super trots toen hij de uitslag hoorde. “Het is een mooie prestatie. Samen met negentwintig andere slagers uit Nederland behoren we tot de éénsterrenwinnaars.” De ster van Boenders werd na de bekendmaking opgedragen aan personeelslid Renate Hannink en haar kids Mart en Leon. ”Renate heeft mij en de personeelsleden erdoorheen gesleept. Ze weet als geen ander hoe dat moet!” Boenders kreeg als eindcijfer een 9,2. Veertien slagers kregen twee sterren, en keurslager Van Hest in Goirle ging met drie sterren naar huis. De bekendmaking was in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Eerdere bericht: Boenders maakt kans op Slager met Ster

Deel dit artikel:

21 gedachten over “Boenders heeft ‘slager-ster’ in de pocket”

 1. Ary Klein Gunnewiek

  Gerwin en Aleid,Renate en alle medewerkers van Boenders, van harte gefeliciteerd, ja drie sterren hebben jullie al jaren in Eibergen, maar deze ster straalt , en is een bevestiging wat betreft de kwaliteit in jullie winkel, Eibergen kan trots zijn.

 2. Gerda Kruidenier

  Het hele team van harte gefeliciteerd , want voor ons zijn jullie de kampioenschap slager.

 3. Fred van der Eerden

  Hoi Aleid, Gerwin en oud collega’s,

  Van harte gefeliciteerd met deze EERSTE STER en nu opstomen naar de tweede, en dat komt zeker goed.
  En voor Renate een pluim……….

  Gr Fred

 4. GERWIN EN ALEID EN HET PERSONEEL.
  Hartelijk gefeliciteert met het behalen van de ster
  Nu op naar de volgende ster, al hoe wel die heb je van ons
  al lang verdiend

 5. word tijd voor uitbreiding Neede wil ook wel een sterslager
  compliment voor het behalen daarvan

 6. Beste Gerwin, Aleid en collega’s,
  Van harte gefeliciteerd met deze erkenning!
  Het verbaast ons niet, de kwaliteit is altijd super.
  Diverse malen hebben we dit al mogen ervaren.
  Hetzij in verenigingsverband of als zijnde individu.

  Hartelijke groet,
  CV Bacchus

 7. Jacqueline & Frank R. vd W.

  Hallo eenieder die werkzaam zijn voor slagerij/bakker Boenders. Allen van harte gefeliciteerd met het behalen van een “STER”. Nu blijven volhouden en doorgaan met de lekkernijen, kwaliteit & service.
  Succes!!!!!!

  Jacqueline & Frank

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven