Asieldier van de week: Kenzo

Beschrijving: Kenzo is een geweldig mooie, stoere Rottweiler die helaas al een behoorlijke tijd bij ons zit. Hij is dan ook geen makkelijke hond, maar hij heeft zeker wel kwaliteiten en één daarvan is dat hij super goed kan waken. Wij zoeken dan ook voor Kenzo een huis waar hij buiten op een erf kan lopen. Hij is geen huishond, dus hij zal voornamelijk buiten moeten zijn. Wij hopen dat er toch nog iemand is die deze kerel een kans wil geven. Kijk op www.dierenasielbrammelo.nl.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Asieldier van de week: Kenzo”

  1. ik hoop dat die hond heel goed tercht komt…..ik heb zelf een rottweiler,,maar met deze gaat het niet goed samen.2 reutjes…..misschien dat hy een mooi plaatsje kan vinden op een boerdery….zal duimen voor hem….zijn prachthonden…als ze maar niet by het verkeerde baasje terecht komen……succes ermee……heb op facebook ook geplaatst….gr

  2. super jammer as ut een teefje was had ik hem best op willen halen . gezellig voor bud mijn eigen rottweiler . het is een reutje . gaat helaas niet met andere reutjes heel jammer hoop dat hij eengoed huisje vind.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven